Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / A venit iarna, în masivul Bucegi. La altitudini mari a nins, pe pământ s-a depus un strat subțire de zăpadă, iar temperaturile au coborât până la pragul de îngheț

Publicat

pe

Avertizările meteorologilor din ultimele zile s-au adeverit. Încă de seara trecută temperaturile au scăzut foarte mult, mai ales la altitudini mari, iar inevitabil și-au făcut apariția și ninsorile. În masivul Bucegi au căzut primii fulgi de zăpadă, iar pe pământ s-a depus un strat subțire de omăt. Azi dimineață și ceața și-a făcut apariția și a acoperit partea superioară a muntelui.

Publicitate

Salvamontiștii din Bușteni au postat pe pagina oficială de Facebook un filmuleț în care se poate observa starea vremii, la cota 2000.

„Tot platoul este acoperit de zăpadă. Ceața face ca vizibilitatea să fie redusă la 15-20 de metri, cel mult. Marcajele turistice abia se zăresc. Temperatura este undeva la zero grade și avertizăm turiștii să fie foarte atenți în alegerea traseelor și să nu se aventureze inutil pe traseele care ar putea să le pună probleme. Trebuie să fie foarte bine echipați și antrenați pentru această perioadă”, au transmis reprezentanții Salvamont Bușteni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes