Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / A venit iarna, în județul Brașov. Drumarii intervin pe șosele de la primele ore ale dimineții

Publicat

pe

Publicitate

Codul galben de ninsori a început să producă efecte. Încă de noaptea trecută temperaturile au scăzut sub pragul de îngheț, iar ninsorile au pus stăpânire peste mai multe zone din Brașov, dar și din alte județe.

Pe parcursul nopții, carosabilul a fost acoperit cu un strat subțire de omăt, astfel că drumarii au lucrat la foc continuu pentru a menține șoselele curățate.

,,Având în vedere valul de ninsoare care va ajunge și în centrul țării în următoarele ore, DRDP Brașov a luat toate măsurile pentru a interveni eficient în toate zonele afectate. Peste 400 de utilaje se află în bazele noastre de deszăpezire, din care aproximativ 300 sunt autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de sare. Avem în depozite peste 30 de mii de tone de materiale antiderapante, gata să fie răspândite pe carosabil. Rugăm șoferii să circule cu prudență în zonele afectate de ninsori și să adapteze stilul de condus la condițiile de trafic. Vă rugăm să vă informați înainte de a pleca la drum și dacă pe traseul dvs. se raportează blocaje sau îngreunarea traficului, să vă amânați călătoria pentru o dată ulterioară. Este foarte important, de asemenea, să nu blocați drumul și să nu încercați să depăși coloanele staționate, pentru că astfel ați putea bloca și intervenția utilajelor de deszăpezire”, au declarat reprezentanții DRPD Brașov.

Până acum, drumarii au intervenit în Predeal, Fundata, Bran, dar și pe DN1A, la Săcele.

Publicitate
Deszăpezire - 27.01. 2023
play-sharp-fill

Deszăpezire - 27.01. 2023

Sursa video: DRDP Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes