Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / A nins, în această dimineață, în zona montană a județului Brașov. Unde au acționat drumarii cu utilajele de deszăpezire

Publicat

pe

Publicitate

Vremea s-a răcit brusc, în ultimele ore, temperaturile au scăzut sub pragul de îngheț, iar în multe zone din țară au apărut inevitabil și ninsorile. Încă de la primele ore ale dimineții șoselele din zona de munte a județului Brașov au fost acoperite cu un strat proaspăt de omăt, iar angajații de la drumuri au ieșit pe traseu cu utilajele de deszăpezire.

„În această dimineață DRDP Brașov a acționat cu 100 de utilaje de deszăpezire și am răspândit peste 160 de tone de materiale antiderapante pe drumurile naționale din centrul țării. Ninsorile au afectat mai ales zonele montane din județul Brașov, în special DN73, în pasul Rucăr – Bran unde a nins abundent la primele ore ale dimineții. În județul Harghita ne confruntăm cu efectele ploii înghețate și acționăm cu 20 de utilaje pe sectoarele de drum național afectate. Îi rugăm șoferii să condică prudent și să adapteze stilul de condus la condițiile de trafic, indiferent de zona în care se află”, au declarat reprezentanții DRDP Brașov.

Un strat subțire de zăpadă a acoperit șoselele, dar pe marginea drumului omătul era mult mai consistent. Șoferii care circulă prin aceste zone sunt sfătuiți să își doteze neapărat mașinile cu anvelope de iarnă și să aibă la ei inclusiv lanțuri antiderapante.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes