Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / A nins abundent în județul Brașov, iar drumarii au intervenit cu utilajele de deszăpezire ca să mențină șoselele practicabile

Publicat

pe

Publicitate

A fost o noapte albă pentru angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. A nins abundent în mai multe zone din Brașov, dar și în județele vecine, iar drumarii au intervenit cu zeci de utilaje de deszăpezire pentru a menține șoselele curate.

A nins viscolit seara trecută, dar și azi dimineață în Săcele, Predeal, dar și în zona Zărneștiului. Între Poiana Mărului și Șinca Nouă un copac a căzut pe carosabil în jurul orei 4.00 dimineața, iar circulația a fost îngreunată timp de jumătate de oră până când arborele a fost îndepărtat de pe șosea.

Deși a nins abundent în zonele montane înalte din județul Brașov, zăpada nu s-a depus pe carosabil. Angajații DRDP Brașov au intervenit cu 18 utilaje și au răspândit 27 de tone de material antiderapant.

Drumarii au avut mai mult de muncă în județul Harghita. Acolo a nins viscolit, iar pe carosabil s-a depus un strat subțire de zăpadă. Pe Drumul Național 12, între localitățile Frumoasa și Lunca de Sus au intervenit două utilaje pentru a curăța carosabilul de omătul depus. 19 utilaje au împărțit 79 de tone de material antiderapant pe șoselele din Harghita.

Publicitate
Poiana Marului - Sinca Noua
play-sharp-fill

Poiana Marului - Sinca Noua

DN 1 - Predeal
play-sharp-fill

DN 1 - Predeal

sursa: DRDP Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes