Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / A început minivacanța de 1 iunie. Din nou aglomeraţie de turişti pe DN 1, spre staţiunile de munte

Publicat

pe

Au început să se formeze coloane de mașini pe Drumul Național 1 Ploiești -Brașov. Minivacanța de 1 iunie și Rusalii înseamnă, din nou, trafic îngreunat în drumul către stațiunile de pe Valea Prahovei. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă șoferilor folosirea rutelor alternative, dar și prudență la volan.

Traficul pe DN1 este îngreunat la această oră între Sinaia și Predeal și Nistorești – Comarnic, din cauza numărului mare de turiști care merg spre munte.

Pentru siguranța participanților la trafic, în condițiile intensificării deplasărilor către diversele destinații de petrecere a minivacanței de 01 iunie și Rusalii, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să ia în considerare următoarele sfaturi:

  • creșterea distanței de siguranță între vehicule
  • evitarea depășirilor riscante
  • planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative
  • manifestarea respectului față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, după o asigurare corespunzătoare
  • pe autostrăzi, semnalizarea din timp a intenției de schimbare a benzii de circulație și conducerea cu atenție sporită. Nu folosiți banda de urgență!

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere: București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov; București – Autostrada A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov; București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov; București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Publicitate
aglomeratie DN 1
play-sharp-fill

aglomeratie DN 1

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes