Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / A fost prelungit termenul pentru finalizarea lucrărilor la capetele tronsonului de cale ferată Brașov – Sighișoara. Proiectul ar trebui finalizat în decembrie 2025

Publicat

pe

CFR Infrastructură a prezentat imagini de pe subsecțiunile Brașov – Apața și Cața – Sighișoara din cadrul tronsonului de cale ferată Brașov – Sighișoara. Noul termen de finalizare a acestor lucrări este decembrie 2025, conform celor mai recente date ale administratorului rețelei naționale de căi ferate, anunță economica.net.

Publicitate

„Lucrări în șantierul feroviar de reabilitare a liniei cf Braşov – Sighişoara, subsecţiunile:1. Braşov – Apaţa şi 3. Caţa – Sighişoara T1 – 2023. Constructor: Asocierea RailWorks, lider Alstom Transport SA”, se arată în postarea CFR Infrastructură, publicată joi pe YouTube.

Valoarea contractului pentru aceste subsecțiuni este de trei miliarde de lei. Lucrările sunt realizate în proporție de 22,24%, conform celor mai recente date publicate de CFR Infrastructură, care indică mai nou decembrie 2025 ca termen de finalizare.

În martie 2023, termenul de finalizare a lucrărilor care apărea pe site-ul CFR Infrastructură era aprilie 2024.

Publicitate

Contractul pentru reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a Coridorului Rin Dunăre, pentru circulaţie la viteze maxime de 160 Km/h; Secţiunea: Braşov – Sighişoara. Subsecţiunile: 1.Braşov – Apaţa şi 3.Caţa – Sighişoara a fost semnat cu asocierea RailWorks – Alstom Transport – Aktor Technical Societe Anonyme – Arcada Company – Euro Construct Trading 98 S.R.L.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes