Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / 500 de „fake-uri” confiscate de poliţişti de la un centru comercial din Piaţa Astra

Publicat

pe

Aproximativ 500 de articole vestimentare şi încălţăminte au fost confiscate de poliţiştii braşoveni de la comercianţii care le vindeau într-un complex comercial din Piaţa Astra. Conform IPJ Braşov aceastea avea inscripţii ale unor firme foarte importante, însă erau vândute la un preţ foarte mic, ceea ce a condus la faptul că ar putea fi „fake-uri”. Valoarea produselor confiscate este de aproximativ 3.000 de lei. Mai mult marfa nu avea documente justificative. Liprea prețul de vânzare și documentele necesare privind acordului titularului de drepturi.

Publicitate

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată, cu modificările și completările ulterioare polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au întocmit trei dosare penale, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație de produse contrafăcute”, dosare instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru încălcarea dispozițiilor legale stipulate în O.U.G. nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și a fost confiscată o sumă de bani rezultată din vânzarea de mărfuri, ce nu a fost evidențiată pe casa de marcat.”, a transmis IPJ Braşov.

politie astra

politie astra

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes