Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / 3 urși au fost filmați în timp ce se săreau gardul unei case din Bușteni. Animalele încercau să ajungă la merele din curte

Publicat

pe

Publicitate

Imagini virale au fost surprinse de un bărbat pe o stradă din Bușteni. Marți dimineață, în jurul orei 8.00, prahoveanul circula cu mașina pe drum când, la un moment dat, i-a apărut în față o familie de urși. În filmulețul postat pe rețelele de socializare se poate observa cum ursoaica se cațără pe un gard înalt, din metal, cel mai probabil ca să ajungă la un măr aflat în curtea oamenilor.

În timp ce femela se urcă pe gard cu ușurință, cei doi pui se chinuie vizibil să copieze gestul mamei lor. Puii reușesc, într-un final, să sară în curte și fug alături de mama lor care savura merele căzute pe jos.

Filmarea care a fost postată pe Facebook a devenit virală, în scurt timp. Videoclipul a adunat, în doar 24 de ore, peste 350 de aprecieri, dar și aproape 90.000 de vizualizări.

Astfel de incidente se petrec tot mai des în Bușteni, iar mulți localnici care trăiesc în cartiere care se află în apropierea pădurii sunt disperați că în orice moment un urs le-ar putea ieși în față și i-ar putea ataca. Autoritățile nu pot face mare lucru în afară să alunge sălbăticiunile ori de câte ori localnicii sau turiștii sună la 112 ca să anunțe prezența animalelor în stațiune.

Publicitate

sursa video: facebook.com / Miclea Costin

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes