Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / 20 de percheziţii la Braşov într-un dosar de trafic de substanţe cu efecte psihoactive. Trei persoane au fost arestate

Publicat

pe

Publicitate

20 de percheziţii au făcut poliţiştii braşoveni într-un dosar de trafic de droguri. În urma lor, trei bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt suspecaţi că deţineau şi vindeau substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC).

„Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 6 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore, a trei bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că cei trei bănuiți ar fi deținut și vândut consumatorilor majori și minori din județele Brașov și Mureș, substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC).

Publicitate

La data de 5 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de 3-CMC și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 6 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a celor 3 bănuiți, pentru 30 de zile.”, a transmis Poliţia Română

20 DE MANDATE DE PERCHEZIȚIE PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI
play-sharp-fill

20 DE MANDATE DE PERCHEZIȚIE PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes