Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / 20 de percheziţii la Braşov într-un dosar de trafic de substanţe cu efecte psihoactive. Trei persoane au fost arestate

Publicat

pe

20 de percheziţii au făcut poliţiştii braşoveni într-un dosar de trafic de droguri. În urma lor, trei bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt suspecaţi că deţineau şi vindeau substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC).

Publicitate

„Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 6 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore, a trei bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că cei trei bănuiți ar fi deținut și vândut consumatorilor majori și minori din județele Brașov și Mureș, substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC).

Publicitate

La data de 5 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de 3-CMC și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 6 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a celor 3 bănuiți, pentru 30 de zile.”, a transmis Poliţia Română

20 DE MANDATE DE PERCHEZIȚIE PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

20 DE MANDATE DE PERCHEZIȚIE PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes