Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / 16 traficanţi care vindeau droguri către tineri din Braşov au fost reţinuţi. O cultură de canabis, dar şi droguri noi apărute pe piaţă au fost găsite la percheziţii

Publicat

pe

Mai mulți traficanți de droguri au fost reținuți în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov. În cadrul operațiunii, care a avut loc la data de 27 iunie, au fost efectuate 26 de percheziții domiciliare în trei cauze penale.

Investigațiile desfășurate în aceste trei cauze au relevat faptul că suspecții ar fi fost implicați în vânzarea de droguri de risc și mare risc (3 CMC) către consumatori, în special tineri.

Pe parcursul perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe țiple conținând fragmente de substanță solidă sub formă de cristale (3 CMC), canabis, o cultură de 6 plante de canabis, 8 cântare digitale, 9.750 de lei și 4 arme cu bile din cauciuc.

După administrarea probatoriului, un total de 16 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Publicitate

Astăzi, pe 28 iunie, va fi solicitată arestarea preventivă pentru 30 de zile a 11 dintre aceste persoane către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov.

perchezitii brasov traficanti
play-sharp-fill

perchezitii brasov traficanti

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes