Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / 16 maşini şi o ambulanţă implicate într-un carambol pe podul de la Dârste. Poleiul, vinovat de accident

Publicat

pe

Un carambol în care au fost implicate 16 mașini și o ambulanță a avut loc, în urmă cu câteva momente, la ieșire din Brașov. 16 autoturisme și o ambulanță au fost implicate într-un carambol, la ieșire din Brașov, pe podul de la Dârste.

De vină pentru acest accident în lanț nu ar fi fost viteza șoferilor, pentru că circulau regulamentar, ci condițiile meteo nefavorabile. Pe șosea este gheață neagră, extrem de periculoasă pentru șoferi din cauza faptului că nu poate fi observată pe șosea.

La fața locului intervin mai multe echipaje de pompieri care acordă măsuri de prim ajutor.

Nu au fost înregistrate victime.

Traficul rutier se desfășoară prin dirijare, pe un fir, alternativ în ambele sensuri.

Publicitate

„DN1, Brașov- zona Dârste. În această dimineața, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană.
Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București.” a transmis IPJ Braşov.

„In jurul orei 08.30 am fost anuntati de producerea unui accident rutier – carambol – produs intre 15 autoturisme si o ambulanta SAJ – fara pacient.

In urma evenimentului 2 persoane au fost evacuate din autoturism, fiind ramase blocate. Alte 2 persoane au fost evaluate medical la fata locului.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un ecihipaj cu apa si spumă si 2 echipaje SMURD.„, a transmis ISU Braşov.

carambol darste
play-sharp-fill

carambol darste

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes