Connect with us
Publicitate

Sport

Victorie senzaţională pentru Corona Braşov la volei! 1-0, în semifinala Diviziei A după succesul de la Rapid

Publicat

pe

Publicitate

Echipa de volei masculin de la Corona Braşov a câştigat sâmbătă, pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, scor 3-2, în primul meci din semifinalele Diviziei A.

Scorul pe seturi în Rapid – Corona a fost 23-25, 25-19, 25-20, 22-25, 9-15.

Partida a doua din semifinale este programată săptămâna viitoare.

”Ne-am agățat de foarte multe mingi.” ne-a dezvăluit, la finalul meciului, Laurențiu Lică secretul echipei noastre. Și lucrul surprinzător de la București: am avut mai mulți suporteri decât Rapidul! ”Am avut foarte mulți susținători. Vă spun sincer că pentru mine au fost câțiva suporteri, chiar și de la Craiova, chiar și din București. Sunt convins că fiecre dintre noi a contribuit la acest lucru. Sincer, am simți această susținere din partea publicului. Au fost și momente mai grele și auzeam din tribună ”nu-i nimic, băieți, mergem înainte, mergem înainte!” Lucrul ăsta contează foarte mult!”

Publicitate

„Când vedem succese incredibile, cum ar fi o echipă abia promovată care câștigă primul meci din semifinala campionatului, vine și întrebarea normală: ”Cum e posibil?” Care e secretul? ”Cred că acesta e secretul: avem un grup foarte bun! Toată lumea e pregătită, toți vrem în Finală!” răspunde Cristiano Oliveira, cel care a demonstrat aseară că nu contează nici când, nici cât joci. Important este ca atunci când o faci, să o faci cu tot sufletul!

”Nu renunțăm niciodată! Aceasta este puterea echipei!” Rusmir Halilovic, un căpitan fericit după o victorie minunată cu Rapid, la București! ”Ne-am luptat, n-am schimbat nimic. Ne-am luptat. Să nu uităm că e doar 1-0 și trebuie să câștigăm încă un meci.”

„Victorie de senzație în primul meci din semifinală!

Ce meci nebun! Echipa noastră a avut un start foarte bun și și-a adjudecat primul set însă apoi Rapidul a revenit și a preluat conducerea cu 2-1. Ca în fiecare meci, jucătorii lui Laurențiu Lică nu au cedat nici o clipă și au reușit o revenire spectaculoasă egalând 2-2 la seturi. Băieții s-au impus în setul final cu 15-9. Felicitări, băieți! Felicitări staff-ului!

Miercuri, pe 10 aprilie, urmează meciul cu numărul 2 din această semifinală. Este meciul în care voleibaliștii noștri pot să se califice în finală în fața propriilor suporteri!

Vă așteptăm la Sala Sporturilor să îi susținem pe băieți! 🥁

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro

Evoluția meciului:

  • Augusto Colito – 23 puncte (2 ași, 2 blocaje)
  • Ewoud Gommans 12 puncte (1 blocaj)
  • Ștefan Lupu 12 puncte (8 blocaje)
  • Dušan Stojsavljević 12 puncte
  • Cristiano Oliveira 8 puncte (1 as, 2 blocaje)
  • Tudor Magdaş 6 puncte (2 blocaje)
  • Rusmir Halilović 6 puncte (1 blocaj)
  • David Runcan 1 punct
  • Vlad Kantor – libero”, a au notat cei de la Corona Braşov pe Pagina de Facebook
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes