Connect with us
Publicitate

Administrație

Viceprimarul Sebastian Rusu ia la pas Braşovul pentru a vedea care sunt problemele care îi macină pe oameni

Publicat

pe

Edilii Brşovului au început să ia la pas oraşul pentru a vedea cu ce probleme se confruntă locuitorii lui. Primul astfel de demers a fost făcut de viceprimarul Sebstian Rusu, care a mers în cartierul tractorul pentru a-i asculta pe oameni şi a vedea de la faţa locului care sunt problemele de aici. 

Publicitate

Printre probleme a găsit cabluri care atârnă pe stâlpi şi nu sunt puse în reţeaua subterană. Totodată Sebastian Rusu spune că vrea să demareze o reorganizare a parcărilor din municipiu.

„La pas prin Brașov, prin cartiere, alături de brașoveni, pentru a le asculta doleanțele și pentru a rezolva problemele orașului nostru. Căutăm și găsim soluții împreună, la fața locului, pe teren.

Am început în cartierul Tractorul, un loc special pentru mine, recunosc: aici am copilărit și trăiesc. Am verificat starea străzilor, a trotuarelor, a zonelor verzi, a locurilor de joacă pentru copii și a zonelor de recreere, precum și curățenia în cartier. Am găsit (încă!) stâlpi cu cabluri supraterane, care trebuie îngropate și racordate la rețeaua subterană.

Publicitate

Așa cum am anunțat, la nivelul întregului municipiu Brașov am declanșat operațiunea de reorganizare a parcărilor.

Toate cartierele Brașovului vor fi luate la rând, pentru a vedea realitatea și pentru a face constatări din teren, pentru a răspunde nevoilor cetățenilor și comunității noastre.”, a transmis Sebastian Rusu pe Facebook

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes