Connect with us
Publicitate

Economic

Veşti proaste pentru românii care primeau tichete cadou. Nu vor mai fi scutite de la plata impozitelor, cu patru excepții

Avatar

Publicat

pe

Tichetele cadou acordate de firme angajaţilor nu vor mai fi scutite de plata contribuţiilor cu excepţia celor acordate de Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie, conform unei Ordonanţe de Urgenţă publicate vineri în Monitorul oficial.

Mai exact, este vorba despre OUG pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi al Legii contabilităţii nr. 82/1991, publicată în Monitorul Oficial Partea I, nr. 197 din data de 16 februarie 2021.

Mai exact, tichetele cadou acordate cu alte ocazii decât Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie, nu vor mai fi scutite de contribuţii.

Publicitate

Acest subiect naşte o întreagă controversă legată de tichetele cadou, care erau folosite ca bonus şi nu erau acordate angajaţilor numai cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie.

În prezent nu se ştie ce se va întâmpla cu tichetele cadou acordate până acum şi care nu au fost acordate cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Crăciun, 8 martie şi 1 iunie.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>