Connect with us
Publicitate

Util

Veşti bune pentru braşoveni! Din iulie, mai multe zboruri Wizz Air de pe aeroportul de la Ghimbav

Publicat

pe

Wizz Air creștere frecvența zborurilor pe rutele operate de pe Aeroportul Brașov-Ghimbav. În perioada 13 iulie – 14 septembrie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri spre Dortmund (Germania), iar din octombrie 2024, Londra (Marea Britanie) va beneficia de asemenea de un număr sporit de curse aeriene.

Dortmund: Mai multe zboruri pe săptămână

În intervalul 13 iulie – 14 septembrie 2024, Wizz Air va dubla numărul zborurilor săptămânale între Brașov și Dortmund, de la două la patru. Noile zboruri vor fi programate în zilele de marți și sâmbătă, adăugându-se celor existente de joi și duminică. Astfel, călătorii vor avea mai multe opțiuni pentru a ajunge în Germania în timpul sezonului estival.

Londra: Frecvență sporită în orarul de iarnă

Publicitate

Începând cu orarul de iarnă 2024/2025, care va intra în vigoare la sfârșitul lunii octombrie 2024, Wizz Air va crește frecvența zborurilor între Brașov și Londra de la trei la patru pe săptămână. Aceste zboruri vor fi operate în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, oferind astfel o conectivitate mai bună pentru pasagerii care călătoresc spre capitala britanică. Conform informațiilor de pe site-ul companiei, programul mărit va începe pe 27 octombrie 2024 și va dura până pe 23 martie 2025.

Cu aceste schimbări, Wizz Air își consolidează prezența pe Aeroportul Brașov-Ghimbav, oferind pasagerilor mai multe opțiuni și facilități pentru călătoriile internaționale. Fie că este vorba de vacanțe de vară în Germania sau escapade de iarnă în Marea Britanie, noile frecvențe de zbor vor satisface nevoile diverse ale călătorilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Ciprian Nicolae Luca

    21 mai, 2024 at 6:49 pm

    Cine este tampit sa circule cu Wizzair?

  2. Ioana Alina Minea

    22 mai, 2024 at 11:11 am

    Spre Bologna,Pisa, Florența, o să existe vreodată zboruri???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes