Connect with us
Publicitate

Administrație

Veste bună pentru şoferi! Reparaţiile la podul de la Azuga s-au terminat cu două luni mai devreme decât era preconizat

Publicat

pe

Compania de Drumuri a reluat circulaţia fără restricţii pe Drumul Naţional 1 – Valea Prahovei după ce, reparaţiile podului de la Azuga au fost terminate înainte de termen. Practic, transportatorii de mărfuri pot circula din nou, pe DN 1 Ploieşti – Braşov dar pe timpul nopţii şi doar în timpul săptămânii după mai multe luni cu devierea circulaţiei pe ruta ocolitoare DN 1 A prin Cheia şi Săcele, o şosea mai dificilă şi cu viraje mult mai strânse.

Publicitate

Podul de la Azuga pe DN 1 a fost construit în anii 30 iar reparaţiile capitale erau programate încă de trei ani dar deschiderea şantierului a întârziat din cauza relocării utilităţilor.

CNAIR subliniază în comunicatul de presă că, lucrările de reparaţii s-au finalizat cu aproape două luni înainte de termen : „S-au ridicat restricțiile de circulație pe DN 1, la podul peste pârâul Azuga

Marți, 26.10.2021, au fost finalizate lucrările de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, localitatea Azuga, județul Prahova și s-au ridicat restricțiile de circulație pentru vehiculele având masa totală maximadmisă (MTMA) mai mare de 7,5 tone. Termenul estimat de finalizare a fost anunțat pentru 15.12.2021, însă, datorită ritmului de lucru susținut al antreprenorul, s-a realizat încheierea reparațiilor mai devreme.” a transmis CNAIR.

Publicitate

De asemenea, Regionala de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă noi covoare asfaltice pe tronsonul de munte pe DN 1A, mai ales în zona lucrărilor de consolidare de la Babarunca, la kilometrul 168 unde se circulă semaforizat, scrie economedia.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes