Connect with us
Publicitate

Administrație

Veste bună pentru schiorii din Braşov! Pot cumpăra online ski-pass-urile la jumătate de preţ din „Miercurea brașovenilor”, pentru pârtiile din masivul Postăvarul

Publicat

pe

Încă o veste bună pentru schiorii brașoveni: reducerea de 50% acordată în „Miercurea brașovenilor” poate fi accesată și online, pe site-ul skibv.ro.

Publicitate

Site-ul a implementat un sistem în care utilizatorul, care are deja un cont înregistrat, trebuie să încarce un selfie în care să apară clar portretul și cartea de identitate, ținută în apropierea feței. Validarea solicitării durează câteva minute, iar ulterior acesteia în urma unui refresh al browserului, utilizatorul vede pe site mesajul „Cont eligibil pentru Miercurea brașovenilor“.

Discountul de 50% se va aplica automat în pagina Finalizare comandă, doar pentru produsele incluse în acest program. Mai multe detalii sunt oferite pe site.

Reamintim că astăzi este prima zi din programul „Miercurea brașovenilor“, program introdus pentru prima dată în acest sezon de schi și care oferă un discunt de 50% pentru ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore șii cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00, aplicabil clienților cu domiciliul în Brașov.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes