Connect with us
Publicitate

Cultural

Veste bună pentru copii. Gaşca Zurli cântă la Dino Parc Râşnov

Publicat

pe

Vești bune pentru cei mici și cei mari: Gașca Zurli, trupa preferată a tuturor copiilor, concertează la Râșnov, la Dino Parc, pe 15 și 26 august, de la ora 13:00, la umbra celor peste 120 de dinozauri din parc spre deliciul tuturor vizitatorilor.

Publicitate

Accesul la concerte se va face pe baza biletului de intrare în parc. Nu se percep alte taxe suplimentare și nu este nevoie de rezervare.

În plus, vara aceasta, toți cei care trec pragul Dino Parc Râșnov, una dintre cele mai vizitate locații turistice din România, pot alege dintr-o multitudine de activități dedicate celor mici, dar și celor mari. Cei care vor să-și testeze curajul și echilibru pot alege să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălțime de 6 metri sau se pot plimba cu trenulețul electric pe o distanță de aproximativ jumătate de kilometru.

Tot în această vară va avea loc și una dintre cele mai iubite activități sezoniere din Dino Parc Râșnov. De acum și până când începe școala, fiecare noapte de vineri și sâmbătă poate fi petrecută în compania celor 120 de dinozauri. Cei care se înscriu la Sleepover se vor bucura de foc de tabără, tur ghidat pe înserate, vânătoare de colți de dinozauri prin pădure, jocuri cu premii, acces la cinema 9D, la locurile de joacă și la expozițiile din căsuțele din copaci, mic dejun, multă, multă distracție și un somn odihnitor la cort.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes