Connect with us
Publicitate

Util

Veste bună pentru bicicliştii braşoveni. Pot urca, din nou, cu bicicletele în Poiana Braşov cu ajutorul autobuzelor RATBV

Publicat

pe

Veste bună pentru practicanții ciclismului: de sâmbătă, 29 aprilie 2023, RATBV reia efectuarea serviciului de transport gratuit al bicicletelor pe traseul liniei 20, Livada Poștei – Poiana Brașov.

Și mai îmbucurător este faptul că în acest an a crescut capacitatea de transport oferită, aceasta deoarece societatea a achiziționat și va pune de sâmbătă în folosință trei remorci fiecare cu câte 10 suporturi de biciclete.

„Remorcile asigură condiții foarte sigure de transport a bicicletelor și ne permit deplasarea a 30 de vehicule cu două roți pe parcursul a fiecărei ore, în toate zilele săptămânii. Pentru a nu apărea incidente neplăcute, proprietarii își vor încărca și asigura bicicletele, iar conducătorul auto va verifica dacă operațiunile au fost făcute corect”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Acesta a mai transmis bicicliștilor rugămintea de a se prezenta la peroanele liniei 20 cu 10 minute înainte de plecările programate în orare, pentru ca operațiunile de încărcare să nu afecteze graficele de circulație.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes