Connect with us
Publicitate

Social

Veşmintele Sfintei Cuvioase Paraschiva ajung la Braşov

Publicat

pe

Publicitate

O parte din veșmintele Sfintei Cuvioase Paraschiva vin şi la Brasov, în drum spre Buĺgaria.

Având aprobarea Patriarhuĺui Bisericii Ortodoxe Romane Daniel, a IPS Teofan, Mitropolit al Moldovei, cu binecuvântarea şi rugămintea IPS Laurentiu Mitropolit al Ardealului, racla cu veșmintele Sfintei Cuvioase Paraschiva vor sta sub închinare la Biserica „Schimbarea la Față” de pe bulevardul Saturn.

De miercuri, de la ora 17.00 până vineri dimineață ora 8.00, veşmintele dar şi 30 de tone de ajutoare vor fi la Braşov în drum spre Bulgaria.

Apoi o grupă de voluntari paramedici din cadrul RAT Brasov, Președintele Federației Transportatorilor şi serviciilor publice din România și membri ai Ordinului Militar Sf Maria voŕ pleca către Ruse și Vidin.

Publicitate

Masurile de ordine publică sunt asigurate de IJJ Brasov, IJJGiurgiu, Poliția de Frontieră Română și Bulgară, Jandarmeria Bulgară şi Mitropolia de Ruse și Vidin.

Vineri la ora 15.00 în vamă Ruse se va organiza ceremonial special de predarea sfintelor veșminte către poporul bulgar si Biserica Ortodoxă Bulgară ca dar din partea Bisericii Ortodoxe Române şi a poporului român.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes