Connect with us
Publicitate

Social

Verificări ample la Brașov – Cei care nu poartă masca sunt amendați. Poliţia a împărţit sancțiuni în valoare de 13.500 de lei în ultimele 24 ore

Publicitate

Publicat

pe

În ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și polițiști locali, au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov. 

Publicitate

Activitățile de verificare sunt adaptate permanent de către polițiștii brașoveni, în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. 

Astfel, la data de 18 februarie 2021, polițiștii brașoveni au verificat 126 de locații, 38 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 120 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă. Totodată, au fost legitimate aproximativ 2.800 de persoane, verificate 200 mijloace de transport persoane și 175 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 171 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 9 aplicate persoanelor fizice pentru  nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, valoarea totală a acestora fiind de 13.500 lei. 

Publicitate

Totodată, polițiștii au verificat peste 2.600 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Polițiștii brașoveni au intensificat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică și au continuat activitățile de relaționare cu organizatorii de evenimente publice/private de pe raza de competență, în vederea transmiterii recomandărilor cu privire la respectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes