Connect with us

Social

Varta te așteaptă miercuri la ITC, la cel mai mare târg de joburi al anului

Publicat

pe

Varta și-a anunțat prezența pe 23 iunie la Târgul de Cariere Brașov organizat la ITC. Compania este în căutare de persoane dornice să se alăture echipei sale din Brașov. Sunt căutați în special Tehnicieni Electrotehnică, Ingineri de Proces, Montatori Acumulatori și Șefi de schimb. Cei interesați sunt așteptați miercuri, 23 iunie 2021, la ITC sau pot lua contact cu compania la telefon 0723100118 sau prin email la [email protected].

„Varta te așteaptă miercuri, 23 iunie 2021, la ITC, la cel mai mare târg de joburi al anului. Îi vei întâlni aici pe probabil viitorii tăi colegi, nerăbdători să îți ofere detalii despre proiectele la care ne-am bucura să ne fii alături.

Te așteptăm să faci parte dintr-o echipă performantă, unde  determinarea, pasiunea, energia și dorința de a oferi experiențe frumoase sunt doar câteva dintre valorile care stau la baza comunității.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre oportunitățile noastre de carieră, hai să ne cunoaștem! Împreună energizăm lumea!” au transmis reprezentanții Varta.

Varta a fost cea mai performantă companie de pe bursa germană din 2019, potrivit Bloomberg. Varta este una dintre cele mai vechi businessuri din Germania, iar bateriile produse de ei stau la baza multor gadgeturi din piaţa electronicelor de consum, potrivit sursei citate. Varta a devenit lider global în ceea ce priveşte furnizarea de baterii pentru aparate auditive, o piaţă în creştere la nivel global. În acelaşi timp, cererea pentru baterii pentru căşti de tip earbuds creşte, în timp ce acestea devin din ce în ce mai populare.

video
play-sharp-fill

(P)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes