Connect with us
Publicitate

Economic

Varianta ocolitoare Făgăraș, în linie dreaptă. A fost semnat contractul de proiectare și execuție

Publicat

pe

Primarul municipiului Făgăraș a anunțat că a semnat contractul de proiectare și execuție a variantei ocolitoare. Investiția va firealizată de compania Strabag.

Contractul pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Varianta de ocolire municipiul Făgăraș” a fost semnat pe data de 29 iunie.

„Așadar, lucrările pe care mulți dintre locuitorii Făgărașului le așteaptă de foarte mulți ani, vor demara în curând. Centura ocolitoare a orașului nu mai reprezintă doar o promisiune, nu mai este doar un munte de dosare și schițe, ci este o certitudine. După aproximativ 3 luni necesare pentru perioada de proiectare, în toamnă vom vedea utilajele la lucru. Durata estimată de execuție a lucrărilor este de 24 de luni. Mă bazez pe mobilizarea constructorului, astfel încât aceste termene să fie respectate. În ceea ce mă privește, pot să vă asigur că mă voi implica activ în monitorizarea lucrărilor și a ritmului în care acestea se vor desfășura. În anii care vin, Făgărașul își va schimba fața în bine. Derulăm în acest moment câteva proiecte de infrastructură foarte importante, care vor transforma radical imaginea municipiului”, a transmis primarul Gheorghe Sucaciu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes