Connect with us
Publicitate

Turism

Vama Buzăului, zonă cu poluare zero, o destinație tot mai căutată de turiști

Publicitate

Publicat

pe

Așezată în mijlocul unor văi pitorești, cu oameni gospodari și aer curat, comuna Vama Buzăului se recomandă ca fiind una dintre puținele zone cu poluare zero din România. Cum e firesc în prag de sărbători, localnicii se pregătesc să primească turiști din toate colțurile țării.

Publicitate

La 50 de kilometri de Brașov, la poalele Munților Ciucaș, în văi străbătute de ape limpezi, Vama Buzăului a înflorit de când e căutată de atât de mulți turiști. Vin aici cei care caută liniște, activități în natură și aer curat.

Mâncărurile servite sunt preparate din ingrediente bio.

„Avem vecini cu vaci, cu oi, cu păsări, de la care luăm brânză şi ouă. Nu e nimic cumpărat din magazin.„, spune Maria Anghel, proprietar de pensiune.

Publicitate

Gospodinele aproape că nu mai au timp să iasă din bucătării. Au făcut mai întâi ouăle roșii și apoi cozonacii.

„După începem cu ciorbele, cu fripturile, cu droburile şi prăjiturile”, mai spune Maria Anghel.

„Pachetul este de 4 nopţi şi tariful este în jur de 3.600 de lei pentru doi adulţi cu toate mesele incluse, cu toate programele de activităţi incluse.”, spune Enisa Burtan, proprietar de pensiune în Vama Buzăului

Turiștii pot face plimbări cu căruță trasă de cai, iar copiii pot merge la vânătoare de ouă în dimineața de Paști. Nu pot fi ratate Cascada Urlătoarea și Rezervația Valea Zimbrilor, relatează tvr.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes