Connect with us
Publicitate

Util

Valea Prahovei, asaltată de turiști. Pe DN 1 se circulă bară la bară, pe sensul spre Brașov

Publicat

pe

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri după-amiază, pe sensul Bucureşti-Braşov al DN 1 sunt coloane de autoturisme în mai multe zone, inclusiv pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Potrivit sursei citate, pe Centura de Vest a Ploieştiului se circulă cu dificultate, fiind formată coloană de autoturisme pe aproximativ 2 kilometri.

De asemenea, se circulă în coloană pe sensul către Braşov al DN 1, între kilometrii 104+700 şi 106, pe raza localităţii Comarnic.

Pe raza staţiunilor montane sunt valori ridicate de trafic, coloane de autovehicule fiind formate pe raza staţiunilor Sinaia, Buşteni şi Azuga, între kilometrii 126+500 de metri – 130, precizează sursa citată.

Publicitate

În aceste condiţii, autorităţile reamintesc faptul că, pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti – Braşov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

  • Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia – DN 1A Braşov;
  • Bucureşti – A1 – Piteşti – Câmpulung – DN 73 Râşnov;
  • Bucureşti – DN 71 – Târgovişte – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râşnov;
  • Bucureşti – Târgovişte – DN 71 Sinaia.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes