Connect with us
Publicitate

Economic

Val uriaș de angajări la Lidl. Se caută vânzători în Braşov, Codlea, Făgăraş şi Săcele

Publicat

pe

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în zeci de orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și lucrători în depozit la manageri sau stivuitorişti. Şi în judeţul Braşov se caută oameni. Astfel, bestjobs.eu sunt oferte de muncă pentru mai multe magazine din Braşov, dar şi din Codlea, Făgăraş şi Săcele. 

Publicitate
Se caută vânzători pentru magazinele din Braşov, de pe străzile Zizinului, Griviţei, Saturn, Hărmanului, A.I Cuza, Carpaţilor, Spicului şi Turnului. În judeţ sunt mai multe locaţii unde se caută oameni. Se fac angajări în magazinele Lidl din Făgăraş de pe strada Tudor Vladimirescu, din Codlea de pe strada Lungă, Săcele de pe strada Câmpului.

Mai mult, pentru un magazin din Braşov se caută şi un asistent manager.

Toate posturile le puteţi găsi AICI.

Conform sitelui undelucram.ro, unii vânzători ajung să câștige salarii de peste 3.000 de lei net pe lună.

Publicitate

De exemplu, un consultant de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 3.800 de lei și tichete de masă de 350 de lei pe lună.

Un lucrător comercial / vânzător angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în mai 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei, tichete de masă de 400 de lei pe lună și alte bonusuri de 4.000 de lei pe an, potrivit siteului undelucram.ro.

Un șef de raion adjunct angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un asistent de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Publicitate

Un consultant junior angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei, tichete de masă de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes