Connect with us
Publicitate

Util

Vagoane suplimentare la trenurile CFR care vin la Braşov în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

pe

În minivacanța de 1 Decembrie, de Ziua Națională, CFR Călători va introduce vagoane suplimentare la trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute. De asemenea, pe ruta Gara de Nord-Aeroport Henri Coandă vor circula câte două automotoare Desiro cuplate.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul propriu că în minivacanța de Ziua Națională va acționa cu întregul parc de material rulant disponibil și va suplimenta personalul de la casele de bilete pentru satisfacerea în condiții optime a solicitărilor crescute de trafic din perioada 30 noiembrie-4 decembrie 2022.

Vagoane suplimentare la trenurile spre Ardeal, Moldova, Oltenia și Constanța

Astfel, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord, Craiova, Brașov, Cluj Napoca, Constanţa vor fi suplimentate operativ, la capacitatea maximă tehnic disponibilă, în funcție de solicitare și de disponibilitatea de material rulant.

Publicitate

În acest context, pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, CFR Călători roagă pasagerii să utilizeze toate trenurile din graficul unei zile de circulație pe care compania le pune la dispoziție. Biletele pot fi cumpărate cu reducere de 5% atât de la automatele de vânzare din stații, cât și online – direct de pe site sau din aplicația de pe telefon. Achizițiile online pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes