Connect with us
Publicitate

Social

Vaccinăm sau împărțim tichete de masă? Medicii de familie din Brașov spun că sunt epuizați de munca suplimentară pe care trebuie să o depună

Publicat

pe

Odată cu cererea tot mai mare pentru vaccinare, cabinetele medicilor de familie s-au umplut de români care vor să se imunizeze. Volumul de muncă pentru cadrele medicale este uriaș, iar autoritățile centrale le-au mai pus în cârcă și distribuirea tichetelor valorice de 100 de lei pentru cei care s-au vaccinat după data de 1 septembrie.

Publicitate

Legea prevede ca aceste tichete de masă să fie oferite celor care se imunizează chiar în centrul unde se face vaccinarea. Președintele Patronatului Medicilor de Familie din Brașov, Ana Șestacova și-a arătat nemulțumirea pentru această situație pe pagina sa de socializare.

„La ce haos este, nici gânduri nu mai am. Oamenii se prezintă la vaccinare! Tot mai mulţi! Mă bucură acest lucru, însă se pare că esenţial pentru Minister este împărţirea de către medicii de familie a tichetelor de masă şi completarea unor tabele cu date personale! Oare esenţial nu este vaccinarea? Eu sunt medic, iar echipa mea este compusă din cadre medicale! Dacă doriţi tabele şi alte lucruri şi nu vă pasă de salvarea populaţiei, vă invit să faceţi gratuit acest lucru la centrul de vaccinare sau în cabinetele medicilor de familie, care nu mai ştiu de capul lor, cu tot felul de pacienţi şi probleme întâmpinate în reţeaua electronică. Sunt instituţii care şi-au blindat angajaţii de frica bolii, iar nouă ne pasaţi toate aberaţiile. Haideţi să ne axăm pe salvarea de vieţi şi să nu ne încurcăm în tabele, altfel vor muri oameni, oameni care vor să trăiască, oameni simpli, care se implică! Cine îşi asumă pierderile de vieţi?”, a scris Ana Șestacova pe pagina ei de facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    28 octombrie, 2021 at 10:05 am

    Să le plângem de milă? De ce? Pentru că injectează populimea cu un ser experimental? O fac benevol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes