Connect with us
Publicitate

Social

Va mai fi Târg de Crăciun la Brașov? Ce spune Allen Coliban despre organizarea târgului de anul acesta

Publicat

pe

Publicitate

În anii anteriori, în această perioadă începea și pregătirea orașului pentru atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun, care se desfăşura pe parcursul a câteva săptămâni, cu muzică, vin fiert, căsuţe cu cadouri şi brad, este şi el ameninţat de pandemie.

După ce Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost anulat, comercianții precum și mulți brașoveni au adresat întrebări primăriei cu privire la organizarea Târgului de Crăciun din Piața Sfatului.

Potrivit primarului Allen Coliban, pe 11 noiembrie, la ora 15:00, brașovenii sunt invitați la o dezbatere publică pe tema organizării de Târgului de Crăciun din Piața Sfatului. În urma discuțiilor de miercurea viitoare, reprezentanții municipalității vor lua o decize în ceea ce privește organizarea Târgului de Crăciun, împodobirea orașului, cât și dacă va mai fi adus un brad de Crăciun în Piața Sfatului.

Publicitate

„Vreau să vă spun, parte din feedback și din mesajele pe care le-ați trimis sunt cele legate de nevoia unor consultări și de soluții pe care să le găsim împreună pentru Brașov.

Un astfel de subiect este cel legat de Târgul de Crăciun de exemplu, foarte mulți expozanți și foarte mulți oameni interesați de Târgul de Crăciun de la Brașov ne-au scris în ultima perioadă.

Ce facem, care vor fi deciziile, care vor care va fi perspectiva în contextul acesta de pandemie și în condițiile în care toate târgurile sunt închise sunt anulate?

Vă anunț că miercurea viitoare, deci 11 noiembrie, de la ora 15, pentru o oră și jumătate organizez o consultare publică cu toată lumea interesată, cu expozanții, cu clienții acestor târguri, să vedem ce soluții avem. Poate ne gândim la mutarea activităților în online. Poate vor veni alte idei.

Deci toate aceste subiecte le discutăm săptămâna viitoare miercuri 11 noiembrie de la ora 3″ a declarat Allen Coliban într-o postare video pe social media.

Majoritea târgurilor de Crăciun din țară sunt în impas

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat, săptămâna trecută, că Târgul de Crăciun din Capitală nu va fi organizat anul acesta. La începutul săptămânii în curs, sibienii au anunțat că nici ei nu vor oganiza Târgul de Crăciun în 2020. La Cluj, Primarul Emil Boc a declarat că o decizie privind organizarea Târgului de Crăciun va fi luată după data de 15 noiembrie 2020, când Guvernul va prelungi starea de alertă. Oradea consideră organizarea târgului într-o formulă nouă, restrânsă, o decizie finală încă nu a fost luată.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că Executivul va prelungi starea de alertă, printr-o Hotărâre de Guvern, care va fi adoptată la jumătatea lunii noiembrie și care va reglementa și modul în care va fi marcată Ziua Națională a României. 

Foto Dani Toma

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes