Connect with us
Publicitate

Economic

Va fi semnat contractul pentru lotul 4 al Autostrăzii Făgăraş – Sibiu. A fost respinsă singura contestaţie

Publicat

pe

Compania de Drumuri poate semna cu Makyol (Turcia) și contractul pentru Lotul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș. Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a respins luni, 10 iulie contestațiaStrabag, conform datelor publice pe care le-a consultat Economedia.(Evaluarea la CNSC a durat aproape 2 luni). CNAIR și Makyol vor semna și contractul pentru Lotul 3, lot care nu a fost contestat la CNSC.

Publicitate

Pentru lotul 4, Sâmbăta de Sus – municipiul Făgăraș (16 km și drum de legătură), Compania de Drumuri a desemnat pe 5 mai, Asocierea Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret A.S. – Yapi Merkezi Insaat Ve Sanayi A.S câștigătoare a contractului pentru proiectare și execuție a lotului 4, valoarea ofertei fiind de 1,1 miliarde lei, transmite economedia.ro.

Decizia CNSC pentru Lotul 4:

„Astăzi (n.r. vineri, 5 mai), după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, am desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș (16,26 km), inclusiv drumul de legătură cu DN1 (5,6 km). ASOCIEREA MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. – YAPI MERKEZI INSAAT VE SANAYI A.S. trebuie să finalizeze proiectarea în 12 luni, iar lucrările de construcție în 36 de luni.Finanțarea contractului în valoare de 1,19 miliarde lei fara TVA va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027. Dacă rezultatul procedurii nu va fi contestat vom putea semna contractul după expirarea perioadei legale de depunere a acestora”, spunea pe 5 mai șeful CNAIR, Cristian Pistol.

Publicitate

Pentru Loturile 1 și 2, CNAIR încă nu a anunțat câștigătorii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes