Connect with us
Publicitate

Politics

Va fi o dezbatere electorală între Allen Coliban şi George Scripcaru? Actualul primar al Braşovului îl provoacă pe fostul edil: „Putem să discutăm pe cifre, pe bugete, pe strategii de dezvoltare”

Publicat

pe

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său contracandidat, fostul primar George Scripcaru, susţinut de PNL şi PSD, menţionând că tocmai o astfel de discuţie, pe proiecte concrete, lipseşte din actuala campanie electorală.

„Îl provoc, îl invit pe contracandidatul meu principal la o dezbatere pe proiecte. Suntem doi primari cu experienţă administrativă, putem să discutăm pe cifre, pe bugete, pe strategii de dezvoltare, putem să discutăm pe măsuri concrete aplicabile nu doar pe idei şi vise. Din păcate, în aceste momente de campanie electorală am văzut mult prea multe minciuni, mult prea multă manipulare şi prea puţin o discuţie despre viitorul Braşovului. Eu am un plan pentru viitorul Braşovului, pe care l-am prezentat braşovenilor şi pe care de-abia aştept să îl pot pune pe masă în orice dezbatere cu contracandidaţii”, a afirmat Allen Coliban.

Totodată, el a subliniat importanţa întâlnirilor directe cu braşovenii în această campanie.

„Pe măsură ce reducem distanţa dintre cetăţeni şi reprezentanţii lor, vom creşte puterea democraţiei noastre. Forma aceasta de a discuta direct cu cetăţenii, de a răspunde direct problemelor lor, este cea mai pură legătură dintre electorat şi cei aleşi. Am făcut acest lucru de fiecare dată, l-am făcut în campaniile anterioare”, a spus primarul Braşovului.

Publicitate

Allen Coliban, care este candidatul Alianţei Dreapta Unită, susţinut şi de FDGR, dar şi de REPER, a participat, sâmbătă, la invitaţia lui Dacian Cioloş, primul pe lista Partidului REPER pentru Parlamentul European, la o discuţie a acestuia din urmă cu electoratul, organizată în Piaţa Sfatului, în cadrul seriei de evenimente Agora REPER.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes