Connect with us
Publicitate

Tech

Utilizatorul decide cine poate vedea dacă este online. Ce funcții noi lansează aplicația WhastApp

Publicat

pe

Creatorii aplicației WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate după cererile numeroase venite din partea utilizatorilor. În curând, fiecare persoană care folosește aplicația va putea decide cine din agendă poate vedea dacă este sau nu online. În plus, atunci când părăsește un grup, utilizatorul poate decide ca membrii să nu fie notificați despre această decizie, anunță hotnews.ro.

Publicitate

Practic poți să eviți mai ușor prietenii și alte cunoștințe, fiindcă poți seta astfel încât numai anumiți oameni din lista de contacte să vadă dacă ești online sau nu. Așadar, poți alege exact cine poate vedea status-ul „last seen”.

În curând va fi introdusă o altă funcție, cea prin care poți alege să părăsești un grup fără ca userii din acel grup să fie notificați de acest lucru. Este ceea ce se numește un „Irish Goodbye”, adică acțiunea de a pleca de la un party fără a-ți lua „la revedere” de la nimeni.

Este o funcție utilă, fiindcă sunt cazuri în care un om care părăsește un grup, probabil dezamăgit, sătul sau furios, este apoi „descusut” în privat de alții în legătură cu decizia asta.

Publicitate

O altă funcție este în teste și va fi introdusă și ea până la urmă: un mod de a bloca userii din a face print-screen la așa-numitele mesaje de tip „view once”. Acestea sunt poze sau clipuri video care dispar după ce destinatarii le deschid o singură dată, apoi le închid. După închiderea acestor fișiere media, destinatarii nu le mai văd în conversațiile respective și nici nu le mai pot accesa din nou.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes