Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Urșii de la Sanctuarul Libearty din Zărnești vor fi spectatorii primului concert clasic organizat în rezervație

Publicat

pe

Sâmbătă, 11 septembrie, cei peste o sută de urși care trăiesc în rezervația de la Zărnești vor avea parte de un concert unic. Artistul Bogdan Vaida le va răsfăța urechile blănoșilor uriaș, dar și ale turiștilor, cu un recital de pian spectaculos. Evenimentul face parte din turneul Classic Unlimited și este pentru prima oară când pianistul cântă într-o astfel de locație, înconjurat de animale sălbatice.

„Acordurile fine ale pianului, în interpretarea lui Bogdan Vaida, vă vor deconecta complet de grijile cotidianului demonstrând astfel că muzica clasică nu are limite și, chiar și în pădurea încărcată de poveste, putem asculta Brahms, Schubert, Rahmaninov sau Chopin. Spectacolul începe la ora 17.00, iar intrarea este gratuită pentru toți participanții”, au anuntat reprezentanții Sanctuarului Libearty.

Pentru că locurile la eveniment sunt limitate, cei care vor să ia parte la concert trebuie să își facă rezervare AICI.

Ideea proiectului Classic Unlimited a pornit în 2015 cu scopul de a organiza spectacole în locuri accesibile tuturor oamenilor, nu doar celor obișnuiți cu sălile de concerte. Chiar dacă participarea la evenimente este gratuită, cei care vor să susțină proiectul pot face donații. Turneul a început la Cluj-Napoca, pe 25 august și se va încheia la Timișoara, pe 26 septembrie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes