Connect with us
Publicitate

Eveniment

Urmează un weekend de foc, în România. Meteorologii au emis noi avertizări cod galben de caniculă pentru toată țara. Sunt prognozate temperaturi de până la 37 de grade Celsius

Publicat

pe

Ne așteaptă trei zile cu vreme extrem de caldă și temperaturi sufocante în toată țara. Două avertizări cod galben de val de căldură și disconfort termic ridicat au fost emise de meteorologi. Prima dintre ele este valabilă pentru ziua de astăzi.

Publicitate

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie spun că în vestul, sudul și sud-estul teritoriului valul de căldură se va menține. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 36 de grade, iar minimele se vor încadra între 17 și 22 de grade.

O altă avertizare cod galben de caniculă va fi în vigoare pentru zilele de sâmbătă și duminică, iar afectat va fi tot teritoriul țării. Valul de căldură se va extinde și intensifica în toată țara. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități îndeosebi în zonele de câmpie și podiș. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar minimele se vor încadra între 17 și 22 de grade.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes