Connect with us
Publicitate

Social

Urmează 3 zile cu temperaturi de vară, în toată țara. Meteorologii anunță o încălzire a vremii până vineri

Publicat

pe

Toamna ia o pauză, pentru doar câteva zile, iar vara va pune din nou stăpânire peste țara noastră. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că în următoarele 3 zile temperaturile vor fi foarte ridicate și vor ajunge la valori neobișnuit de mari pentru această perioadă a anului. Seara și dimineața, frigul își va face simțită prezența, dar în timpul zilei atmosfera va fi una specifică sezonului cald.

Publicitate

Cea mai scăzută temperatură din România, care s-a înregistrat în această dimineață, a fost de 3 grade Celsius, în Harghita, la Miercurea Ciuc. Frig a fost și la Sfântu Gheorghe acolo unde s-au înregistrat 5 grade, la Brașov au fost 6 grade, iar la Târgu Mureș minima a fost de 7 grade Celsius.

Meteorologii spun că începând de astăzi și până vineri România va intra într-un proces de încălzire cu temperaturi de până la 30 de grade Celsius. De exemplu, în București sunt așteptate astăzi maxime de 26-27 de grade, iar în Banat mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius. La Brașov, cel mai cald va fi joi, atunci când temperatura va ajunge la 26 de grade.

De sâmbătă, însă, vremea schimbă foaia, din nou. Un val de aer rece va pătrunde în țara noastră, iar nordul României va fi afectat pentru început, dar duminică frigul va acoperi tot teritoriul țării, vom avea parte de precipitații, iar temperaturile vor coborî la valori normale pentru această perioadă a anului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes