Connect with us
Publicitate

Eveniment

Urmărire pe străzile din Holbav. Un bărbat fără permis a fugit de Poliţie şi a abandonat maşina sperând că scapă

Publicat

pe

Publicitate

Şofer prins de poliţişti după o urmărire de drumurile judeţului Braşov. Un bărbat de 21 de ani a încercat scape de poliţişti după ce nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale oamenilor legii. poliţiştii au vrut să îl oprească la holbav, dar bărbatul şi-a continuat deplasarea spre localitatea Paltin după ce a mărit viteza şi a plecat în trombă. Poliţiştii zărneşteni i-au luat urma şi au găsit maşina abandonată pe marginea drumului. 

În urma verificărilor, oamenii legii l-au găsit şi l-au reţinut pentru 24 de ore. acum îl cercetează pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„De asemenea, cadrele de poliție au stabilit faptul că autovehiculul nu deține asigurare RCA, în acest sens fiind aplicată o sancțiune contravenționlă, iar în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes