Connect with us
Publicitate

Eveniment

Urmărire pe DN 13, la Rupea! Un bărbat a fugit de poliţie şi apoi şi-a abandonat maşina

Publicat

pe

La data de 19 mai, în jurul orei 09:00, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control al traficului rutier, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism, care se deplasa pe DN 13, dinspre localitatea Rupea, spre localitatea Măieruș, în județul Brașov.

Pentru că persoana de la volan nu s-a conformat semnalelor efectuate de polițiști, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. În scurt timp, pe Drumul Forestier Valea Bozom, după ce autoturismul a fost abandonat, polițiștii au reușit să-l prindă pe tânărul de la volan, care încerca să se sustragă controlului fugind spre pădure.

După ce a fost identificat, polițiștii au constatat că tânărul care se afla la volan, de 23 de ani, nu deține permis de conducere. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes