Connect with us
Publicitate

Eveniment

Urmărire ca în filme la Cristian. Un minor a sărit din maşina aflată în mers, cu Poliţie pe urme. Copilul a furat autoturismul

Publicat

pe

„Scene de film” s-au petrecut în această noapte la Cristian. Un tânăr de doar 16 ani care conducea o maşină pe o stradă din Cristian a fugit mai mult timp de poliţie. Când s-a văzut încolţit tânărul a sărit pur şi simplu din autoturism, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti. Mai mult, când i-au verificat documentele, oameniii legii au constatat că autoturismul era furat. acum este cercetat pentru “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi “furt în scop de folosință”.

Publicitate

„În fapt, la data de 30 noiembrie 2021, în jurul orei 03.45, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat, care conducea un autoturism pe strada Mărășești din localitatea Cristian din județul Brașov, acesta nerespectând indicațiile polițiștilor rutieri, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, autoturismul fiind oprit la scurt timp.

Ajuns pe strada Eroilor, conducătorul auto a sărit din autoturismul aflat în mers, fiind identificat de către polițiști ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani, din județul Brașov.

La verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras de la o altă persoană, în vederea conducerii acestuia pe drumurile publice.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes