Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Unul dintre schiorii morţi sâmbătă în munţii Făgăraş era salvamontist: „Va dăinui în veci amintirea anilor dăruiţi crestelor montane şi a salvării celor în primejdie”

Publicat

pe

Publicitate

Unul dintre cei doi bărbaţi decedaţi în urma avalanşei ce s-a produs sâmbătă, 5 martie 2022, în Făgăraş este un salvamontist cu experienţă din Alba.

Lucian Cioica a fost suprins de o avalanşă în zona cabanei Negoiu din judeţul Sibiu, în timp ce schia alături de o altă persoană, transmite adevarul.ro.

Cei doi au fost găsiţi de grupul de prieteni care se afla în zona producerii tragediei. Au sunat de urgenţă pentru a cere ajutorul şi au început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, au rămas fără rezultat.

”Echipa Serviciului Public Judeţean Salvamont- Salvaspeo Alba îi aduce un pios omagiu, prietenului, colegului şi Omului de munte Lucian Cioica, plecat prea devreme dintre noi pentru a ne ocroti, de acolo de sus, paşii noştri pe potecile montane! Va dăinui în veci amintirea anilor dăruiţi crestelor montane şi a salvării celor in primejdie. Cărări line, prieten drag! Condoleanţe familiei îndurerate!”, au transmis cei de la Salvamont Alba.

Publicitate

Lucian Cioca (59 de ani) era cunoscut ca un schior cu foarte mare experienţă. În timpul liber era instructor de schi pentru copii care doreau să înveţe acest sport.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes