Connect with us
Publicitate

Eveniment

Unul dintre copiii morţi în tragedia de la Ferma Dacilor era hocheist la Braşov

Publicat

pe

Victor Dinicu, fiul patronului pensiunii în vârstă de 11 ani, a pierit în incendiul de la Ferma Dacilor din satul Tohani, Prahova. Acesta s-ar fi aflat la etajul pensiunii în momentul incendiului, transmite money.ro.

Publicitate

Victor juca hochei la Brașov şi era un jucător promițător. Îi plăcea foarte mult acest sport și voia să facă performanță.

Bunica lui Victor a mărturisit că fiica sa a simțit miros de fum, și-a trezit soțul și a ieșit din clădire cu unul dintre fiii lor, în timp ce altul a rămas în flăcări.

Aceasta nu a putut ajunge la Victor, pentru că se afla în altă încăpere. Spera că îl va găsi și pe el afară, însă din nefericire, a rămas în clădire și nu a mai putut fi salvat. A fost găsit fără suflare de pompieri.

Publicitate

”Fiica mea este soția patronului. A simțit că iese fum și l-a sculat pe el (n.r. – pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat”, a declarat bunica lui Victor la Antena 3.

„Cuvintele nu-și găsesc drumul către inimile și sufletele părinților atât de îndurerați, gândurile și compasiunea noastră nu pot ușura durerea acestor zile.

Când se stinge un copil nu-ți mai revii niciodată. Încerci doar să trăiești fără el, dar va rămâne pentru totdeaun în inimile, în gânduril părinților dar și în aminitiril colegilor hocheiști.

Îngerii să îi vegheze lui Victor, micul și inimosul hocheist, drumul lin către cer. Condoleanțe!”, a transmis Federaţia Română de Hocjei pe pagina de Facebook.

Imediat tragica veste a ajuns şi la fanii hocheiului din Braşov, care au început să transmită mesaje de condoleanţe.

Publicitate

„Victor a început hocheiul la Academia Tiriac, si s-a transferat recent la Corona Brasov U 13 ! Visul lui a fost să prindă echipa de Pee-Wee Quebec 2025 🇨🇦 !!! Multa putere pentru parintii lui.”, a fosg unul din mesajele postate de fani.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes