Connect with us
Publicitate

Economic

Unul dintre cele mai mari magazine online din România a deschis un showroom în Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Ieri, 20 iulie 2021, elefant.ro a inaugurat cel mai nou showroom al său, în Brașov, în cadrul Centrului Comercial Magnolia, din Str. Crișului nr 18.

Spațiul a fost amenajat pe o suprafață totală de 116 mp, iar bugetul total investit în noul showroom de ridică la 150.000 de euro.

Showroom-ul este destinat atât vânzării directe, cât și ridicării coletelor cu produsele comandate online. În spațiul amenajat pentru vânzări directe, există zona de Beauty unde clienții pot găsi în special parfumuri, cosmetice și accesorii vestimentare, dar și zona Gifts dedicată celor care au nevoie rapid de un cadou, de unde pot achiziționa jucării, cărți sau vinuri.

“Deschiderea showroom-ului din Brașov este parte a strategiei elefant.ro de a-și extinde prezența fizică, dincolo de experiența online pe care clienții noștri o cunosc de mai bine de 11 ani. Prezența pe mai multe canale ne ajută totodată să venim mai rapid în întâmpinarea dorințelor clienților noștri și să simțim mai bine pulsul retailului local“, punctează Sergiu Chircă, Director General la elefant.ro.

Publicitate

Primii 100 de clienți ai showroom-ului vor primi ca dar de bun venit o carte. Totodată, în ziua inaugurării, toți clienții din Brașov vor beneficia de 15% reducere la achizițiile din showroom.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes