Connect with us
Publicitate

Eveniment

Unul dintre cei mai căutați infractori români a fost condamnat de Tribunalul Brașov. Suhaib Meshah, fostă vedetă TV, a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane

Publicat

pe

Suhaib Meshah, musculosul de la emisiunea „Burlăcița”, care a fost difuzată pe Antena 1, în urmă cu câțiva ani, trece printr-o perioadă neagră, după ce a fost condamnat zece ani de închisoare pentru trafic de persoane. Nu mai puțin de nouă persoane s-au constituit părți civile în celebrul dosar., anunță cancan.ro.

Scandalul în care este implicat Suhaib a izbucnit în urmă cu trei ani. Dosarul de trafic de persoane în care a fost implicat tânărul refugiat iordanian care, în trecut, a încercat să-i câștige inima Danielei Crudu, a mers înainte, iar zilele trecute magistrații Tribunalului Brașov au dat o primă sentință. Această decizie nu este însă definitivă.

„În baza art. 210 alin.1 lit. a din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal (9 acte materiale), condamnă pe inculpatul MESHAH SUHAIB ABDEL NASER la pedeapsa de 10 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi 5 ani pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, a dreptului de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, a dreptului de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme şi a dreptului de a comunica cu victimele sau cu membrii de familie ai acestora, prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, h, n C.p., executabilă cf. art. 68 al. 1 lit. c C.pen”, se arată în decizia judecătorilor brașoveni.

Potrivit cancan.ro, Suhaib Meshah ar fi maltratat, o bună perioadă, mai multe fete de oraș. Printre victimele vedetei de la „Burlăcița” se numără și fosta iubită a lui Dani Mocanu, Bianca. Blondina, alături de alte opt fete, s-a constituit parte civilă în mega-procesul ce-l are în prim-plan pe iordanian. Bărbatul a fost obligat, totodată, de instanță să achite și daune morale care depășesc, în total, 150.000 de euro!

Publicitate

„În ceea ce privește clienții pe care îi procura inculpatul, aceștia îi remiteau lui direct banii, anterior, iar apoi se întâlneau cu persoana vătămată, sumele plătite fiind în jur de 500, 700 și 1.000 euro/client”, a stabilit instanța.

Lui Suhaib Meshah nu i-ar fi păsat, sub nicio formă, că fetele sunt minore. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, a recurs inclusiv la violență, șantaj și amenințări.

„Sprâncenele i-au fost arse cu bricheta, a fost trasă de păr şi târâtă pe jos, aşa încât pe anumite părţi din scalp nu i-a mai crescut părul, martora arătând că deține și înregistrări telefonice în care victima plângea, relatând cum inculpatul o calcă la propriu în picioare”, se mai arată în hotărârea pronunțată de Tribunalul Brașov.

Mărturia unei alte tinere este halucinantă. Ex-concurentul de la „Burlăcița” nu avea, pur și simplu, milă față de fete.

„Când aceasta a recunoscut că ar fi avut o relație în trecut cu un anumit bărbat, a început să o lovească cu pumnii și i-a provocat o tăietură cu lama unui aparat de ras în zona exterioară a pulpei drepte, până la țesutul muscular. Din acel moment, victima arată că a debutat o epocă de teroare, în care inculpatul nu i-a mai permis să se deplaseze singură, să răspundă la telefon, să comunice cu prietenele, să meargă la facultate, să intre pe Facebook, confiscându-i permisul de conducere, buletinul și pașaportul, iar în ocaziile în care își vizita mama, o aștepta în fața blocului”, se mai arată în dosar.

„Victima arată că a lucrat 3 luni în aceste condiții, timp în care inculpatul o verifica din 5 în 5 minute, a slăbit 10 kilograme, avea stări permanente de rău, era mușcată de inculpat dacă nu realiza banii solicitați sau bătută în mașină”, este un alt pasaj care l-a înfundat decisiv pe iordanian.

Fostul concurent de la „Burlăcița” nu doar că exploata fetele, dar le și obliga să transporte droguri.

„Victima arată că ori de câte ori inculpatul o maltrata, lucru ce se întâmpla chiar și de 30 de ori pe zi, o apuca de partea inferioară a bărbiei, strângând-o până la punctul în care, în timp, nu mai putea mânca din cauza durerii. Inculpatul i-a propus la un moment dat să transporte în vagin o cantitate de droguri ce urma să o achiziționeze din banii remiși chiar de persoana vătămată, dar aceasta a refuzat ferm propunerea”, se mai precizează în decizia magistraților de la Tribunalul Brașov.

În prezent, Suhaib Meshah figurează pe site-ul oficial al Poliției Române la categoria “most wanted” (n.r. cei mai căutați).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes