Connect with us
Publicitate

Util

Universitatea Transilvania păstrează cursurile cu prezență fizică, chiar dacă facturile la curent au crescut foarte mult: „Pune pe primul loc calitatea procesului didactic”

Publicat

pe

Universitatea Transilvania păstrează formatul cursurilor și seminariilor cu prezență fizică, în ciuda creșterilor facturilor la utilități. Cel puțin așa a precizat rectorul instituției de învățământ superior din Brașov, prof. dr. ing. Ioan-Vasile Abrudan. Asta în condițiile în care universități din țară au anunțat trecerea în online a cursurilor pentru a face economie la energie, transmite Rador.

„Universitatea Transilvania din Brașov este o instituție serioasă, care pune pe primul loc calitatea procesului didactic, iar anii de pandemie ne-au arătat dezavantajele învățământului online. În niciun caz, Universitatea nu va trece în online, iar în ceea ce privește creșterea costurilor, într-adevăr acestea au crescut semnificativ. Însă a crescut și subvenția acordată de minister pentru cămine-cantine, iar probabil, Universitatea Transilvania este într-o situație financiară bună și ne permitem acoperirea acestor costuri, ținând cont inclusiv de prețurile care au fost anunțate de către Guvern, prețurile maxime atât la energie electrică, dar și la gaz. Deci, Universitatea Transilvania, în concluzie, își va desfășura activitatea în mod normal”, a spus prof. dr. ing. Ioan-Vasile Abrudan.

De altfel, Universitatea Transilvania a fost prima instituție de învățământ din țară în care, în anul universitar anterior, activitățile cu studenții au fost față în față, cu monitorizarea zilnică a cazurilor nou înregistrate de Covid, dat fiind că atunci încă era în plină pandemie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostolescu Cezar

    24 noiembrie, 2022 at 7:01 pm

    Calitatea procesului didactic consta cumva și în susținerea plagiatorilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes