Connect with us
Publicitate

Social

Universitatea Transilvania din Brașov a dat startul admiterii pentru sesiunea de toamnă

Publicat

pe

Absolvenții de liceu care încă nu au s-au înscris la facultate mai au o șansă să prindă un loc liber. Peste 2000 de locuri la programele de licență sunt disponibile în sesiunea de admitere din toamnă, la Universitatea Transilvania din Brașov. 600 dintre ele sunt finanțate de la buget, 90 de locuri sunt destinate romilor, absolvenților de liceu din mediul rural sau românilor veniți din străinătate, iar aproximativ 1500 de locuri vor fi disponibile în regim cu taxă. În plus, cei care vor să participe la cursuri cu frecvență redusă sau cei care vor să invețe la distanță au 560 de locuri disponibile.

Facultățile care au cele mai multe locuri libere sunt Inginerie tehnologică și Management industrial (322 locuri), Litere (294 locuri) și Design de produs și Mediu (272 locuri). La polul opus, facultățile de Construcții, Psihologie și Muzică au cele mai puține locuri disponibile.

Conducerea Universității Transilvania a scos la bătaie peste 1800 de locuri și la programele de masterat. 421 dintre el sunt finanțate de la buget.

Sesiunea de toamnă pentru admiterea în anul universitar 2021 – 2022 se va încheia pe 11 septembrie, iar înscrierile se fac pe baza unui concurs de dosare. Excepții sunt la facultățile de Muzică și Educație Fizică, acolo unde candidații trebuie să treacă printr-un examen. Taxa de înscriere pentru toate facultățile este de 200 de lei, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 15 septembrie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes