Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Unele dintre cele mai frumoase pisici din Europa pot fi admirate, în weekend, la Castelul Bran. Intrarea este gratuită

Publicat

pe

Aproape 150 de pisici, din diferite rase, una mai frumasă ca cealaltă, pot fi admirate în weekend în curtea Castelului Bran, într-un cort expoziţional. Felinele participă la un concurs internaţional de frumuseţe. Vor putea fi admirate pisici din România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, Italia, Grecia, Austria.

Publicitate

În concurs sunt înscrise 147 de pisici din rasele British Shorthair și Longhair, Persane și Exotice, Scottish Fold și Scottish Straight, Highland Straight și Highland Fold, Kurilian Bobtail cu par lung și scurt, Maine Coon, Munchkin, Maine Coon Polydactil, Ragdoll, Sacra de Birmania, Neva Masquerada, Bengaleză, Cornish Rex, Lykoi, Albastru de Rusia, Savannah, Thai, Sphynx, precum și noua rasa de pisici din România, Transylvanian.

Evenimentul este organizat de Asociatia Clubul Felin Magnifcats în parteneriat cu Castelul Bran și sub auspiciile ASIR Dominic Habsburg.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Regal al Castelului Bran, într-un cort expozițional, iar accesul este gratuit. Concursul va avea loc în 2 şi 3 iulie. Arbitrajul este programat în intervalul orar 10:00 – 18:00, atât sâmbătă cât și duminica. Acesta va fi asigurat de o echipa de arbitri internaționali WCF, formată din Eva Kalman ( Ungaria), Kamil Kolczinski ( Polonia), Cornelia Hungerecker ( Germania) și Jane Allen ( Marea Britanie).

Publicitate

În ambele zile, pisicile vor participa atât la arbitrajul tradițional de masa, a cărui finala (Best în Show) va avea loc zilnic în jurul orei 17:00, cat și în ringurile WCF, unde pisicile sunt grupate în adulte, sterilizate, pui și juniori, rase pre-recunoscute .

Duminica după amiaza, ca parte a expoziției mondiale, se vor desfășura ringurile mari: Master, Double Master si Triple Master, acestea fiind competiții cu pre-calificare care creează posibilitatea obținerii de titluri superioare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes