Connect with us
Publicitate

Economic

Undă verde pentru noul Leroy Merlin de pe Calea București. Magazinul ar putea fi inaugurat în primăvara anului viitor

Publicat

pe

Grupul francez Leroy Merlin a primit undă verde pentru reamenajarea fostului magazin Praktiker de pe Calea București. Primăria Brașov a eliberat autorizația de construire la sfârșitul lunii noiembrie, iar acum compania a pornit procesul de transformare a spațiului. Printre lucrările autorizate se numără: Recompartimentări interioare clădire existentă, modificări fațade și reclame exterioare, reamenajare incintă, reamenajare părcări auto, totem publicitar, împrejmuire teren (la str. Poienelor și în incintă), modernizare instalații tehnice, bazin rezervă apă incendiu și organizare de șantier.

Publicitate

Magazinul va avea un format mai mic, de circa 6.000 de metri pătrați și 100 de angajați, procesul logistic urmând să fie mai complex. Leroy Merlin mai are un magazin în oraș, iar cel pe care îl construiește în prezent va funcționa în strânsă legătură cu primul. Astfel, în primăvara lui 2022, retailerul francez va bifa 20 de magazine în România.

Francezii de la Leroy Merlin au încheiat anul 2020, în România, cu afaceri de 2,5 miliarde de lei, în ciuda închiderilor de magazine din luna martie. Grupul specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, se așteaptă la afaceri în creștere în 2021, de 3 miliarde de lei, și va deschide cel puțin trei noi magazine până în 2024.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes