Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, în vizită la Castelul Bran. Garbine Muguruza promovează România pe Instagram

Publicat

pe

Garbine Muguruza a ajuns şi la Castelul Bran. Jucătoarea de tenis promovează România pe Instagram

Publicitate

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, 27 de ani, numărul 12 WTA, îşi continuă plimbarea prin România.

Eliminată în turul 3 de la Wimbledon, sportiva cu origini venezuelene a luat la pas Transilvania şi a mers la Castelul Bran, de unde azi a postat fotografii pe contul său de Instagram. În comentarii, românii au felicitat-o şi au întrebat-o dacă a încercat papanaşii şi sarmalele.

Muguruza, câştigătoare la Roland Garros 2016 şi la Wimbledon 2017, a mers, acum două zile, la Peştera Dâmbovicioara şi la Parcul Naţional Piatra Craiului, pe melodia lui Puya, ”Undeva-n Balkani”.

Publicitate

De la Wimbledon, între animale la o fermă din zona Branului

Garbine s-a atașat încă din perioada adolescenței de țara noastră, venind pentru prima oară aici pe când avea 15 ani. Cea mai bună jucătoare de tenis din Spania a evoluat la mai multe turnee ITF desfășurate la Balș și Hunedoara, descoperind tradițiile și peisajele de poveste din România.

Având în vedere că a rămas cu amintiri frumoase din România, dubla campioană de Grand Slam a revenit în țara noastră în 2021, fiind protagonista unor imagini savuroase. Ea a mers, miercuri, la o fermă de animale, apoi la Castelul Bran, fiind vizibil fascinată de plaiurile noastre.

Înainte de a vizita România, campioana din Spania a evoluat la Wimbledon, turneu pe care l-a părăsit încă din prima săptămână, după 7-5, 3-6, 2-6 în turul al treilea cu Ons Jabeur (Tunisia, 24 WTA). Garbine a câștigat un premiu de 134.550 de euro la Wimbledon 2021.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes