Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un val de glume a împânzit internetul după ce presa propagandistă din Rusia a speculat că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski ar fi fugit la Brașov

Publicat

pe

Publicitate

În vremuri grele, românul face haz de necaz și nu ratează nicio ocazie ca să glumească pe seama evenimentelor din orice colț al lumii. O știre conform căreia președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski ar fi fugit la Brașov a făcut înconjurul internetului. Este vorba despre un articol publicat de presa de propagandă din Rusia care pe brașoveni i-a făcut să râdă în hohote.

Cea mai virală fotografie care a fost distribuită pe rețelele de socializare îl înfățișează pe Zelenski într-un selfie care ar fi fost postat pe pagina sa de twitter. În poza modificată președintele Ucrainei apare pe strada Mureșenilor, iar în descriere se întreabă „Panini sau Ando’s, ce credeți?”, făcând referire la două restaurante fast food cunoscute în oraș.

Inclusiv primarul Brașovului, Allen Coliban a ironizat zvonurile lansate de jurnaliștii ruși printr-o postare pe care a publicat-o pe Facebook și Instagram. În fotografia trunchiată, edilul îi strânge mâna președintelui Ucrainei după ce i-ar fi înmânat un cadou. „Președintele Zelenski este la Brașov, conform presei ruse. Confirm, suntem aici, dar fără stewardese”, scria primarul Allen Coliban. Postarea a fost retrasă însă după un val de reacții negative.

O altă fotografie postată de site-ul kmkz.ro îi arată pe Klaus Iohannis și Volodimir Zelenski echiapați de schi, în fața unui hotel din Poiana Brașov.

Publicitate

Și site-ul timesnewroman.ro a publicat un articol de satiră. Umoriștii publicației au scris că „România are două MiG-uri în plus, după ce Volodimir Zelenski a fost nevoit să le vândă ca să-și achite cazarea la Poiana Brașov, unde s-a refugiat. E vorba de două MiG-uri 29, care vin la fix după ce ni s-au prăbușit un Mig 21 și un elicopter militar. Zelenski n-a avut însă de ales și ni le-a dat, după ce i-a venit nota de plată la hotelul din Poiana Brașov, stațiune care în trecut s-a numit Poiana Stalin”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Antonov

    11 martie, 2022 at 8:01 am

    Glume de prost gust,pe seama unui popor greu incercat !
    timesnewroman.ro un sait rau intentionat,romanii nu gusta astfel de „glume de prost gust” !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes