Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tren privat s-a defectat la Timișu de Sus. Călătorii au făcut aproape 6 ore de la Braşov la Bucureşti

Publicat

pe

Un tren privat s-a defectat sâmbătă dimineață la Timișu de Sus, pe Magistrala 300, în județul Brașov și a acumulat o întârziere enormă.

Trenul Regio 11030 operat de Regio Călători a plecat din stația Brașov sâmbătă dimineață la ora 6,25 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, Gara de Nord din București, după aproape trei ore, la 9,10. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă. La sosirea în Timișu de Sus, trenul acumulase o întârziere de 13 minute, pentru că a trebuit să facă cruce cu R 3041 și a așteptat să plece trenul R 3024, având în vedere că circulația este închisă pe firul 1 între Predeal și Timișu de Sus, pentru lucrări, transmite clubferoviar.ro.

Între timp, cât staționa la Timișu de Sus, automotorul Alstom seria X 72500 (AM 5001) s-a defectat.

După nu mai puțin de 158 de minute, călătorii au fost preluați de AM 5013, iar trenul a putut să-și continue călătoria spre Capitală, unde a ajuns cu o întârziere de 191 de minute. În total, călătoria de la Brașov la București, pe o distanță de doar 166 km și pe o linie în mare parte modernizată (între Predeal și București Nord) a durat aproape șase ore.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes