Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tren privat care venea de la Bucureşti la Braşov s-a defectat. Cursa a fost anulată iar călătorii au fost lăsați să se descurce singuri

Publicat

pe

Un tren privat defect la Posada le-a creat neplăceri luni dimineață celor care au ales operatorul Regio Călători pentru a ajunge de la București la Brașov.

Publicitate

Automotorul a plecat din Gara de Nord din București luni la ora stabilită prin mersul trenurilor, 10,05, și ar fi trebuit să ajungă la stația Brașov la ora 13,02. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, deoarece automotorul diesel s-a defectat la Posada, după ce la Ploiești Vest fusese cuplat cu un altul care venea de la Iași, transnite clubferoviar.ro.

”44 min întârziere la sosirea în Posada hc. Trenul a fost modificat între Posada hc și ultima stație. Este posibil ca pe această porțiune să fie anulat, să circule cu un alt număr sau pe o rută modificată”, se arată pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Trenul a fost anulat, iar călătorii au fost lăsați să se descurce pe cont propriu.

Nu este prima defectare a unui automotor al Regio Călători pe ruta București Nord-Brașov și retur. În urmă cu nici două luni de zile, Club Feroviar a relatat despre cazul în care două trenuri ale acestui operator s-au defectat în aceeași zi. Prima oară s-a defectat au automotor Alstom seria X 72500, iar al doilea, sosist în ajutor, același model, s-a defectat și el, așa că pasagerii au fost nevoiți să se descurce pe cont propriu. Acum, avem de-a face cu alt tren privat defect la Posada.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes